Cauta in site:


In cazul in care cautati echivalentul unui produs sau doriti consultanta tehnica in vederea alegerii produsului optim pentru dvs. va rugam sa ne
CONTACTATI AICI!

AGRO G2
Unsoare

UNSOARE PENTRU INDUSTRIA ALIMENTARA

(carton 12 buc)


DESCRIERE

AGRO G 2 este fabricat numai cu materii prime care raspund exigentelor normei americane F.D.A. (Food and Drug Administration) capitolul 21 din Codul Federal SUA si sunt de nivelul USDA H1.
AGRO G 2 este referinta sub Nr. 128888 categoria H1 al NSF.Este constituita din uleiuri Codex extrem de stabile si aditivi care nu prezinta toxicitate.


UTILIZARI

Datorita excelentei sale stabilitati la temperatura (pana la 2000C continuu), unsoarea AGRO G2 se foloseste foarte bine pentru lubrifierea rulmentilor, palierelor,articulatiilor, camelor, ghidajelor, lanturilor,etc.

AGRO G2 este recomandat pentru lubrifierea materialelor de fabricatie si de conditionare in industria alimentara si farmaceutica,, in industria conservelor, abatoarelor, fabricilor de bere,etc.


PROPRIETATI AGRO G2 nu are nici gust, nici miros si nu poate in nici un caz, contamina produsele alimentare cu care ele ar putea in mod accidental sa intre in contact.

AGRO G2 are o putere (capacitate) hidrofuga exceptionala si este eficient pentru ungerea tuturor mecanismelor care trebuie sa lucreze in prezenta apei, vaporilor de apa sau apei de mare.

 

CARACTERISTICI
  • Aspectul produsului pur (MW 4)

Unsuros si alunecos

  • Culoare (MW 6)

Incolor translucid

  • Vascozitatea uleiului de baza la 400C(NF EN ISO 3104),

70 mm2/s (cSt)

  • Punct de aprindere Cleveland (NF EN ISO 2592),

250 0C

  • Punct de scurgere (NF T 60 102), 0C

n.a.

  • Temperatura de utilizare recomandata

-20 la +200 0C

  • Grade NLGI (ASTM D 217)

2In cazul in care nu sunteti sigur ca este produsul optim pentru dvs, va rugam sa ne contactati, pentru a va oferi consultanta in alegerea produsului sau oferirea unui echivalent.