Cauta in site:


In cazul in care cautati echivalentul unui produs sau doriti consultanta tehnica in vederea alegerii produsului optim pentru dvs. va rugam sa ne
CONTACTATI AICI!

MAXICOOL 210
Emulsie

CONCENTRAT SOLUBIL DE INALTA PERFORMANTA

(butoi)


DESCRIERE

Concentratul MAXICOOL 210 se prezinta sub forma unui lichid maroniu limpede. El realizeaza foarte usor impreuna cu apa emulsii albe compatibile cu toate metalele.

MAXICOOL 210 nu contine derivati de silicon, sapunuri metalice sau nitriti de sodiu.


APLICATII
Datorita capacitatilor sale antigripare si antiuzura ridicate , MAXICOOL 210 este lubrifiantul ideal pentru uzinajul metalelor cu coeficient de uzinabilitate de 70%(oteluri inoxidabile, refractare si foarte aliate)
MAXICOOL 210 are proprietati de ungere pentru masini, nu contine nici un derivat ce poate provoca gomaje sau alte agresiuni alte glisierelor si partilor mobile ale masinilor.
MAXICOOL 210 poseda o capacitate de protectie impotriva coroziunii exceptionala si o mare rezistenta impotriva spumarii. Este foarte rezistent impotriva proliferarii micro-organismelor.
MAXICOOL 210 este un produs stabil chiar si in ape foarte dure ceea ce conduce la un consum specific foarte redus.
MAXICOOL 210 nu provoaca mirosuri dezagreabile si nu are nici un fel de agresivitate pentru mucoasele si epiderma operatorilor. Nu este supus la nici un de fel de etichetare de toxicitate sau nocivitate.
MAXICOOL 210 este un produs de folosire universala, dar este formulat in special pentru decuparea si ambutisarea metalelor feroase si neferoase.Concentratia de utilizare poate varia intre 5% si 15 % in functie de dificultatea operatiilor.


CARACTERISTICI

aspectul concentratiei (MW4) lichid
culoare (MW6) brun
masa volumica la 15°C (NF EN ISO 12185), g/cm3 > 1,00
pH la 5% (NF T 60-193) > 9,5
aspectul emulsiei la 5% (MW4) alba
teste de coroziune pe fonta la 5% (DIN 51360 / Part 2) 0
test pe lama de cupru (NF EN ISO 2160) 1 a
SIMBOL ISO - L - 6743/7 MAD


In cazul in care nu sunteti sigur ca este produsul optim pentru dvs, va rugam sa ne contactati, pentru a va oferi consultanta in alegerea produsului sau oferirea unui echivalent.