Cauta in site:


In cazul in care cautati echivalentul unui produs sau doriti consultanta tehnica in vederea alegerii produsului optim pentru dvs. va rugam sa ne
CONTACTATI AICI!

BIO SOLVERT 100
Solvent

SOLVENT DE CURATIRE BIODEGRADABIL

(Butoi)


DESCRIERE

BIO-SOLVERT 100 este un lichid incolor compus din esteri sintetici. Capacitatea sa de solvent ii permite sa inlocuiasca avantajos solventii clorati.


UTILIZARI

BIO-SOLVERT 100 este, in mod deosebit, eficace pentru curatirea materialelor de aplicare de poliuretani, inlocuind solventii clorati toxici si nocivi pentru mediul inconjurator.Datorita capacitatii sale ca solvent, BIO-SOLVERT 100 este un excelent degresant atunci cand se doreste o buna curatire a pieselor. El este foarte adaptat pentru utilizarea in masina .
BIO-SOLVERT 100, este de asemenea foarte performant in curatirea materialelor de aplicare a vopselelor, cernelurilor si rasinilor poliesterice


PROPRIETATI

Capacitatea scazuta de evaporare a BIO-SOLVERT 100, conduce la o reducere importanta a consumului de solvent in special cand el este utilizat in fantana(stropire) sau in bacuri deschise.

BIO-SOLVERT 100 nu este raportat la Directiva 1999/13/EC privind emisiile de COV.Conform deciziei din 10 oct.1983 care stabileste conditiile de etichetare, BIO-SOLVERT 100 nu este supus etichetarii de toxicitate sau nocivitate. El este biodegradabil.

 

CARACTERISTICI
  • Aspectul produsului (MW 4)

lichid

  • Culoare (MW 6) 

incolor

  • Masa volumetrica la 200C(NF EN ISO 12185),

1,09 g/cm 3

  • Punct de aprindere Penski-Martens (NF EN 22719)

98 0C

  • Indice Kauri-Butanol

47

  • Biodegradabilitate dupa OCDE (301C)

90 %In cazul in care nu sunteti sigur ca este produsul optim pentru dvs, va rugam sa ne contactati, pentru a va oferi consultanta in alegerea produsului sau oferirea unui echivalent.