Cauta in site:


In cazul in care cautati echivalentul unui produs sau doriti consultanta tehnica in vederea alegerii produsului optim pentru dvs. va rugam sa ne
CONTACTATI AICI!

RENOCLEAN SGV 665
Solvent

SOLVENT CU VITEZA MARE DE EVAPORARE – FARA CLOR

(butoi)


DESCRIERE

RENOCLEAN SGV 665 este un solvent rezultat ca urmare a ultimelor cercetari in domeniu.Viteza sa de evaporare, comparabila Tricloretanului 111, cu absenta totala a Clorului, il face un substitut ideal solventilor clorati pentru degresarea la rece fara utilizarea masinilor.


BENEFICII / AVANTAJE
  • Puterea de dizolvare foarte ridicata
  • Uscare rapida

APLICARE

RENOCLEAN SGV 665 este un fluid tehnic de degresare ale carui caracteristici sunt direct comparabile cu cele ale celorlalti solventi clorati.
RENOCLEAN SGV 665 este utilizat :
- in stare pura, la rece
- cu pensula, carpa sau la bidoane

  • datorita capacitatii sale volatile, RENOCLEAN SGV 665 nu trebuie utilizat in bac neacoperit, in fantani si in instalatii cu ultrasunete.

Puterea sa de solvent foarte puternica, face ca RENOCLEAN SGV 665 sa fie eficace pentru toate tipurile de murdarii mecanice si poate fi utilizat pe toate suprafetele metalice


CARACTERISTICI
Denumire produs RENOCLEAN SGV 665
Caracteristici Unitati Valori Metode
Aspectul produsului lichid incolor
Densitate la 15 0 C g/ cm3 0.78 NF EN ISO 12185
Punct de aprindere (Penski-Martens) 0C NA NF EN 22719
Indice Kauri-Butanol Valori 48 ASTM D 1133 - 94


In cazul in care nu sunteti sigur ca este produsul optim pentru dvs, va rugam sa ne contactati, pentru a va oferi consultanta in alegerea produsului sau oferirea unui echivalent.