Cauta in site:


In cazul in care cautati echivalentul unui produs sau doriti consultanta tehnica in vederea alegerii produsului optim pentru dvs. va rugam sa ne
CONTACTATI AICI!

SPECINET 8175 U
Produs de curatare

PRODUS DE CURATARE UNIVERSAL

(butoi)


DESCRIERE

SPECINET 8175 U est un lichid alcalin, pret a l'emploi, destinat curatirii de tuturor suprafetelor lavabile. Este alimentar, biodegradabil,neinflamabil si nu contine nici un derivat al clorului sau amoniacului.


APLICARE

SPECINET 8175 U este special formulat pentru a elimina toate murdariile, uleiurile, unsorile, cernelurile etc. .
SPECINET 8175 U adecvat pe toate suprafetele de curatare : podele, materiale plastice etc. Este deosebit de apreciat pentru degresarea batiurilor masinilor unelte sau pentru fantana de degresare peise mecanice.
SPECINET 8175 U poate fi aplicat prin pulverizare, cu o perie sau burete sau prin imersie. Utilizare acestuia nu necesita clatire.
Pentru lucrari usoare , SPECINET 8175 U poate fi diluat cu apa. Este posibila si utilizare acestuia in masini cu jet de apa fierbinte.
SPECINET 8175 U este in conformitate cu decretul din 27 octombrie 1975 privind materialele de curatare care pot fi in contact cu produsele alimentare.

 

CARACTERISTICI

- aspect (MW4) lichid
- culoare (MW6) bleu deschis
- masa volumetrica la 157deg;C (NF EN ISO 12185), g/cm3 > 1,01
- Concentratie pH (NF EN 1262) > 13
- coroziunea pe aluminiu (MW12) fara peteIn cazul in care nu sunteti sigur ca este produsul optim pentru dvs, va rugam sa ne contactati, pentru a va oferi consultanta in alegerea produsului sau oferirea unui echivalent.